Selecteer een pagina

Meedoen als aanbieder

Als aanbieder van software of diensten kunt u op Platform Build deel uitmaken van een online community van professionals die zich richten op digitalisering in de bouw- en infrasector. U kunt bijdragen aan de groei van deze community door uw kennis, product of dienst te delen. Hierdoor kunt u uw bedrijf profileren als expert in de branche, en leden helpen bij hun digitaliseringsproces.

Kennis delen & diensten en producten aanbieden

Er zijn verschillende manieren waarop u als aanbieder kunt bijdragen aan de community op Platform Build. U kunt bijvoorbeeld columns schrijven over uw expertisegebied, of best practices delen en succesvolle projecten die gerealiseerd zijn met uw product of dienst. U kunt ook thema-artikelen schrijven over onderwerpen die van belang zijn voor de leden van het platform. Hierdoor kunnen leden meer informatie over uw bedrijf krijgen en uw diensten of producten afnemen zodat zij beter in staat zijn verder te digitaliseren.

De voordelen

Binnen het platform kunnen leden ook gemakkelijk bij u terecht met vragen over uw bedrijf, producten en diensten. Hierdoor krijgt u de mogelijkheid om uw bedrijf te presenteren aan een groot publiek van professionals en potentiële klanten. Als aanbieder op Platform Build kunt ue dus niet alleen bijdragen aan de groei van de community, maar ook uw eigen bedrijf versterken.
Is uw bedrijf actief in de digitalisering in de bouw- en infrasector en wilt u bijdragen aan de ontwikkelingen? Neem dan contact met ons op om meer te weten te komen over de mogelijkheden als aanbieder binnen Platform Build.